Trustpilot

Om os

Velkommen til min webshop, hvor du kan finde en bred vifte af fodcremer og andre fodplejeprodukter til at holde dine fødder sunde og velplejede.
Mit navn er Esben og jeg er uddannet statsautoriseret fodterapeut. Jeg har desuden en mangeårig baggrund indenfor detailhandlen. Med erfaringer fra både fodterapien samt salgsverdenen tilbyder jeg gennem min webshop nogle af de mest anvendte produkter fra fodterapiklinikkerne.
 
Jeg tror på, at sunde og smukke fødder er grundlæggende for et sundt og aktivt liv, og derfor er min mission at tilbyde nogle af de bedste fodplejeprodukter på markedet.
 
Mit sortiment inkluderer et bredt udvalg af cremer, lotions, fodbadesalt og andre produkter primært fra Gehwol. Jeg ved, at forskellige mennesker og fødder har behov for forskellige produkter, og derfor har jeg gennem de seneste år tilpasset udvalget af produkter ud fra det, som mine kunder efterspørger.
 
Jeg stræber efter at give mine kunder den bedste oplevelse ved at tilbyde hurtig levering, god kundeservice og en nem og sikker online shoppingoplevelse. Mit mål er at være din foretrukne leverandør af produkter til dine fodplejebehov. Hos mig finder du de gode produkter til en lav pris.